חדשות

NCL מגישה לכם קוקטלים לחג

חברת הקרוזים משתפת שני מתכוני קוקטיילים המתאימים במיוחד לחג: "דג מרדן" ומוחיטו פטל וגויאבה בסגנון ברמודה. בסגנון עשו זאת בעצמכם. צפו בהסברים ובסרטון

לרגל חגי תשרי, חברת הקרוזים, נורוויג’ן קרוז ליין (NCL), משתפת באופן בלעדי שני מתכוני קוקטיילים המתאימים במיוחד לחג: “דג מרדן” ומוחיטו פטל וגויאבה בסגנון ברמודה.
מכינים את הקוקטיילים בבית ומרגישים בחופשה אקזוטית בקרוז של נורוויג’ן קרוז ליין.

דג מרדן לערב ראש השנה

הקוקטייל דג מרדן של NCL להיום הוא סימלי לחובבי ההפלגות.
על השטיח במסדרונות הספינות של נורוויג’ן קרוז ליין תוכלו לראות דגים קטנים שכולם שוחים לאותה הדרך ומסמלים עבור המפליג את כיוון הפלגת הספינה, למעט דג אחד- מרדני, קוקטייל החג של נורוויג’ן.

צפו בסרטון ההדרכה:

לשם הכנת הקוקטייל תצטרכו:
מיץ תפוזים 60 מ”ל
פסיפלורה 15 מ”ל
וודקה 30 מ”ל
ליקר Cointreau 7.5 מ”ל
יין מבעבע Prosecco
פירות יער, לקישוט
1. מוסיפים את מיץ התפוזים, פסיפלורה, וודקה וליקר הקונטרו לשייקר הקוקטיילים ומנערים היטב עם קרח.
2. שמים כמה קוביות קרח בכוס ומזגו דרך מסננת את הקוקטייל. מוסיפים את הפרוסקו.
3.מקשטים בפירות יער טריים

קוקוטייל מוחיטו פטל וגויאבה. צילום: NCL

מוחיטו פטל וגויאבה

מוחיטו פטל וגויאבה הישר מברמודה, זהו אחד הקוקטיילים הפופולריים ביותר של NCL על הסיפון ומתאים במיוחד לראש השנה.
צפו בסרטון ההדרכה:


לשם הכנת הקוקטייל תצטרכו:
4-6 יחידות של פטל טרי
סירופ סוכר 15 מ”ל
6 עלי נענע
מחית גויאבה 30 מ”ל
רום לבן 37.5 מ”ל
מי סודה
פטל ונענע לקישוט
1. מוסיפים את הפטל הטרי וסירופ הסוכר לשייקר הקוקטיילים. מערבבים (או מרסקים בעדינות) את הפטל וסירופ הסוכר יחד
2. מוסיפים את עלי הנענע הטריים, מחית הגויאבה והרום הלבן לשייקר הקוקטיילים. מנערים היטב עם קרח.
3. מסננים את הקוקטייל המזועזע מעל קרח לכוס שלך ומעל במי סודה
4. מקשטים את הקוקטייל שלך עם שרידי נענע טריים ופטל

תגיות

כתבות קשורות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Close